Kleuradvies - Atelier AnSjo Kleuradvies en Lifestyle

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kleuradvies

Kleur & Stijladvies

Waarom een kleuradvies?
In de praktijk blijkt dat zowel vrouwen als mannen het kiezen van kleuren voor hun kleding en make-up heel belangrijk vinden. Terecht, want de factor kleur speelt een grote rol in het beeld dat we bij anderen opwekken. Ook blijkt dat velen zich op gebied van kleurkeuze zich onzeker voelen: "kan ik die kleur wel hebben of maakt hij me bleek?". Een zeer terechte vraag, want de uitstraling van kleuren op de huid en naar de ogen is wonderbaarlijk.
Ook in uw kast hangt vast en zeker een aantal kledingstukken waarin u er niet op z'n best uitziet, waarin u zich niet prettig voelt of waar u zo uw vraagtekens bij hebt.
Verkeerde kleuren leiden de aandacht af van uw persoonlijkheid.? In deze 'foute' of minder flatteuze kleuren valt je kleding het eerst op. Met een goede kleur: "wat zie je er goed uit!" Je bent een geheel met je kleding.


Wil je graag weten welke kleuren je goed staan?


Je zult verrast zijn door het resultaat!
Als jij je eenmaal hebt laten adviseren zul je verbaasd zijn hoe snel je kunt ‘shoppen’ en hoeveel combinaties je kunt maken als je eenmaal een garderobe in de goede tinten hebt. Als je meer wilt weten neem contact met mij op of maak een afspraak.  

                                      

Een persoonlijke kleurenanalyse op basis van de 4 seizoenen is gebaseerd op de kleurentheorie van Johannes Itten dan met elk 3 kleurpatronen met in totaal 12 verschillende kleurpaletten met eigen typische printjes.
Voor ieder een eigen kleurenboekje dat 48 stofstalen heeft (incl.prints) afgestemd op uw type!!!

                           

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu